Dumankaya basın açıklaması

Geçtiğimiz günlerde basın yayın organlarında yer alan mal varlığına “El Koyma” haberleri üzerine verilen kararın Dumankaya Grubu’nun ticari faaliyetlerini kapsayıp kapsamadığına dair kamuoyunda endişelerin olduğu anlaşılmıştır.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına bu hususun aydınlatılması için başvurulmuş olup, başvurumuz üzerine verilen kararda; Dumankaya Grubu şirketlerinin mal varlıklarına el konulmadığı, hususu açıkça belirtilmiştir.

Bu itibarla Dumankaya Grubunun ticari faaliyetlerini engelleyecek veya sınırlayacak içerikte herhangi bir mahkeme veya savcılık kararı bulunmadığını hususu netleşmiştir.

2016 yılında, toplam 2915 dairenin teslimini gerçekleştiren; kurulduğumuz günden bu yana ise binlerce aileyi ev sahibi yapan bir kurum olarak projelerimizde herhangi bir duraksama bulunmamakta, bütün şantiyelerimizde çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte ve Yönetim Kurulu üyelerimiz şahsen şirket yönetiminin başında olup fiilen çalışmalarına devam etmektedirler. Mevcut projelerimizdeki çalışmalar devam ederken, yeni projelerimizin hazırlıkları da sürdürülmekte olup çok kısa zamanda bu projelerimize başlanacaktır.

Previous Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM
Sonraki One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya

540/4 Parsel 9 Mart’ta Satısta

EMLAK Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda, Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel, 9 Mart’ta satışa çıkıyor.

Firma Haberleri 0 Yorum

Türkler, Romanya’dan ev alıp kiraya veriyor

Romanya’daki Türk yatırımları üçüncü ülkeler üzerinden gelenlerle toplam 6 milyar dolara ulaştı.

Türk Şirketleri İçin Katar’da 7 Milyar Dolarlık Büyük Risk

IŞİD’e para yardımı iddiası 2022 Dünya Kupası’nın Katar’da yapılmasını zora soktu.

Concord İstanbul 307 bin TL’den Satısta

Teknik Yapı’nın Fikirtepe’dekl ilk imar adasındaki 1.173 rezidans, home ofis ve ticari alandan oluşan Concord istanbul’da

Mebuskent Batıkent’te Konforlu Bir Yaşam Sunuyor

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, konforlu yaşamın tüm ayrıcalıklarını bir araya getiriyor.

Nestavilla yaz kampanyası

Yaza cazip bir kampanya ile “merhaba” diyen pratik hazır konut markası Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.