Dumankaya basın açıklaması

Geçtiğimiz günlerde basın yayın organlarında yer alan mal varlığına “El Koyma” haberleri üzerine verilen kararın Dumankaya Grubu’nun ticari faaliyetlerini kapsayıp kapsamadığına dair kamuoyunda endişelerin olduğu anlaşılmıştır.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına bu hususun aydınlatılması için başvurulmuş olup, başvurumuz üzerine verilen kararda; Dumankaya Grubu şirketlerinin mal varlıklarına el konulmadığı, hususu açıkça belirtilmiştir.

Bu itibarla Dumankaya Grubunun ticari faaliyetlerini engelleyecek veya sınırlayacak içerikte herhangi bir mahkeme veya savcılık kararı bulunmadığını hususu netleşmiştir.

2016 yılında, toplam 2915 dairenin teslimini gerçekleştiren; kurulduğumuz günden bu yana ise binlerce aileyi ev sahibi yapan bir kurum olarak projelerimizde herhangi bir duraksama bulunmamakta, bütün şantiyelerimizde çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte ve Yönetim Kurulu üyelerimiz şahsen şirket yönetiminin başında olup fiilen çalışmalarına devam etmektedirler. Mevcut projelerimizdeki çalışmalar devam ederken, yeni projelerimizin hazırlıkları da sürdürülmekte olup çok kısa zamanda bu projelerimize başlanacaktır.

Previous Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM
Sonraki One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya

96 metrekarelik İstanbul maketi MIPIM’e gidiyor

MIPIM’e Türkiye’den iki uçak dolusu katılımcı gidecek.

Fuad Akhundov : Türk inşaat şirketlerine kapımız açık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle, Nükleer Mühendisler Derneği ve Ticari Eşleştirme Derneği tarafından düzenlenen Akkuyu Nükleer A.Ş ve Rosatom’un sponsor olduğu “II. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi” Cevahir Otel’de başladı.

Ariston Thermo ATAG Heating’i Satın Aldı

Ariston Thermo, büyüme yolculuğuna ATAG Heating’i de bünyesine katarak devam ediyor. Ariston Thermo Yürütme Kurulu Başkanı Paolo Merloni, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke pazarlarında, bu satın almanın önemli bir anlamı

Firma Haberleri

Arsa dolandırıcılarına dikkat

Dolandırıcılığın yeni adı; değerli arsaları sahte evraklarla sahibinden habersiz başkasına satmak

Firma Haberleri

Çin’in önde gelen iş makinası firmaları Türkiye piyasasında

Çin’in önde gelen iş makinaları üreticilerinden Shandong Lingong İş Makinaları (Lingong), SDLG markalı ürünlerini Türkiye’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

İş Güvenliği Her Sektörün Sorunu

İş kazalarının en sık görüldüğü inşaat sektöründe marka firmalar riski azaltmak için çalışıyor. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi.