Dumankaya basın açıklaması

Basın yayın organlarında yer aldığı üzere, 18 Nisan 2016 Pazartesi günü Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmeleriyle başlayan sürecin devamında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bugün itibariyle serbest bırakılmışlardır.

Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya ile ilgili mahkeme süreci halen devam etmektedir. Süreç, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin hukuki ve yasal kişilik hakları çerçevesinde avukatları tarafından yürütülmektedir. Süreci Kurum olarak bizler de yakından takip etmekteyiz.

Dumankaya İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirdiği ekonomik ve sosyal faaliyetlerinde, Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğüne karşı yüksek bir hassasiyet içerisinde tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiştir. İdari otoritenin meşru gördüğü kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı yardımlar ile ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer üretmeye devam edecektir.

Sayın Halit Dumankaya’nın ifade ettiği gibi; “Ülkesini çok seven bir aileyiz. Ülkemize zarar verecek hiçbir kuruma, kişiye, ne yardımda bulunuruz, ne de koruruz. Böyle düzgün bir aile yapımız vardır…”

Şirketimizin kurucusu, 1991–1999 yılları arasında iki dönem milletvekilliği yapmış, hayırsever kişiliği ile tanınan, Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya’nın en kısa sürede aramıza döneceğine ve yeniden emeklilik günlerinde,  büyük bir heyecan ve azalmayan enerjisiyle tüm tecrübesini gelecek nesillerle paylaşacağına ve kişiliğiyle örnek olmaya devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Devletin gücüne, siyasi otoriteye ve adalete olan güvenimiz, inancımız eksiksiz olarak devam etmektedir. Yargı sürecinin en kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
Dumankaya

Previous Konut faizlerinin düşmesi satışları yüzde 20 artıracak
Sonraki Piyasanın canlanması için indirim devam etmeli

İstWest’te Ödeme Seçenekleri

Basın Ekspres’te 60 ay boyunca faizi sıfırlayacak FerYapı ve Boyner Holding girişimi ile Bahçelievler-Basm Ekspres yolu üzerinde İstWest’te farklı ödeme seçenekleri sunuluyor.

Develi 12. Şubesini Ankara’da açtı

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 Milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Hamit Demir: 2015 yılını rekor ile kapatacağız

Gayrimenkul sektörü son yıllarda hızlı bir büyüme trendi içinde.

Ayaş’a yeni termal merkez Naskon Sapphire

Sahip olduğu termal sağlık turizmi potansiyeli ile gelecekte dünyanın sayılı merkezleri arasında yer alacağı belirtilen Ayaş’ta, 24 bin üye kapasiteli, bin ünitelik termal tesis yapılıyor

Mari Rezidans

Mari Rezidans’ta  geri sayım.

Folkart 200 Metreye Türk Bayrağını Dikti

İzmir’de yükselen Folkart Towers ‘ın inşaatında önemli bir yol kat edildi.