Dumankaya basın açıklaması

Basın yayın organlarında yer aldığı üzere, 18 Nisan 2016 Pazartesi günü Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmeleriyle başlayan sürecin devamında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bugün itibariyle serbest bırakılmışlardır.

Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya ile ilgili mahkeme süreci halen devam etmektedir. Süreç, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin hukuki ve yasal kişilik hakları çerçevesinde avukatları tarafından yürütülmektedir. Süreci Kurum olarak bizler de yakından takip etmekteyiz.

Dumankaya İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirdiği ekonomik ve sosyal faaliyetlerinde, Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğüne karşı yüksek bir hassasiyet içerisinde tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiştir. İdari otoritenin meşru gördüğü kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı yardımlar ile ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer üretmeye devam edecektir.

Sayın Halit Dumankaya’nın ifade ettiği gibi; “Ülkesini çok seven bir aileyiz. Ülkemize zarar verecek hiçbir kuruma, kişiye, ne yardımda bulunuruz, ne de koruruz. Böyle düzgün bir aile yapımız vardır…”

Şirketimizin kurucusu, 1991–1999 yılları arasında iki dönem milletvekilliği yapmış, hayırsever kişiliği ile tanınan, Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya’nın en kısa sürede aramıza döneceğine ve yeniden emeklilik günlerinde,  büyük bir heyecan ve azalmayan enerjisiyle tüm tecrübesini gelecek nesillerle paylaşacağına ve kişiliğiyle örnek olmaya devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Devletin gücüne, siyasi otoriteye ve adalete olan güvenimiz, inancımız eksiksiz olarak devam etmektedir. Yargı sürecinin en kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
Dumankaya

Previous Konut faizlerinin düşmesi satışları yüzde 20 artıracak
Sonraki Piyasanın canlanması için indirim devam etmeli

Soyak Siesta 02’de Ramazana Özel Kampanya

İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın 600 konutluk beşinci etabı Soyak Siesta Oxygen’in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı 02’de Ramazan a özel bir kampanya başladı.

Murat Akça: Kentsel dönüşüm ile evinizi yenileyin

Kentsel dönüşüm kapsamında Ankara’nın çoğu bölgesinde eski binalar yenilenirken, gayrimenkul uzmanları “yaşı büyük” evlerde oturanlara çağrıda bulundu.

Firma Haberleri 0 Yorum

Coldwell Banker’ın Organizasyonunda Gayrimenkul Sektöründe Yaşanan Gelişmeler Ele Alındı

Gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verenler, yurtiçi ve yurtdışından ünlü konuşmacılar, dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker’ın ilk kez gerçekleştirdiği “Blue Camp” organizasyonunda biraraya geldi.

Antasya Projesi Nerede

Anadolu yakasının kalbine Ant Yapı imzası Ant Yapı, İstanbul’da Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projesini satışa sundu.

Firma Haberleri

Ahmet Çelik : “Yükselişe asıl bundan sonra tanık olacağız”

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, “Mütekabiliyet Yasası’ndan sonra istanbul, dünyanın diğer büyük metropolleriyle yarışabilir hale geldi. Gayrimenkuldeki yükselişe asıl bundan sonra tanık olacağız” diye konuştu.

Firma Haberleri 0 Yorum

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.