Dumankaya basın açıklaması

Basın yayın organlarında yer aldığı üzere, 18 Nisan 2016 Pazartesi günü Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmeleriyle başlayan sürecin devamında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bugün itibariyle serbest bırakılmışlardır.

Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya ile ilgili mahkeme süreci halen devam etmektedir. Süreç, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin hukuki ve yasal kişilik hakları çerçevesinde avukatları tarafından yürütülmektedir. Süreci Kurum olarak bizler de yakından takip etmekteyiz.

Dumankaya İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirdiği ekonomik ve sosyal faaliyetlerinde, Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğüne karşı yüksek bir hassasiyet içerisinde tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiştir. İdari otoritenin meşru gördüğü kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı yardımlar ile ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer üretmeye devam edecektir.

Sayın Halit Dumankaya’nın ifade ettiği gibi; “Ülkesini çok seven bir aileyiz. Ülkemize zarar verecek hiçbir kuruma, kişiye, ne yardımda bulunuruz, ne de koruruz. Böyle düzgün bir aile yapımız vardır…”

Şirketimizin kurucusu, 1991–1999 yılları arasında iki dönem milletvekilliği yapmış, hayırsever kişiliği ile tanınan, Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya’nın en kısa sürede aramıza döneceğine ve yeniden emeklilik günlerinde,  büyük bir heyecan ve azalmayan enerjisiyle tüm tecrübesini gelecek nesillerle paylaşacağına ve kişiliğiyle örnek olmaya devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Devletin gücüne, siyasi otoriteye ve adalete olan güvenimiz, inancımız eksiksiz olarak devam etmektedir. Yargı sürecinin en kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
Dumankaya

Previous Konut faizlerinin düşmesi satışları yüzde 20 artıracak
Sonraki Piyasanın canlanması için indirim devam etmeli

Yeni Atakule fark yaratacak

Yenilenen Atakule kendi alanında ayrıcalıklı ve cagdas mimarisi ile de farklı olacak.

Firma Haberleri

Vekon zırhlı modüler üniteler üretti

70’i aşkın ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran, büyük inşaat ve altyapı projelerinin başlangıcında yer alan Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri’ni 12’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda görücüye çıkardı. AB standartlarında üretilen

Türkiye İMSAD 60 üyesiyle Yapı Fuarı’nda

Türkiye inşaat sektörünün yeni bir yol haritasına ihtiyacı olduğunu ve acil olarak Ulusal Bina Yönetmeliği’nin çıkarılması gerektiğini belirten Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile önümüzdeki yakın

Firma Haberleri 0 Yorum

Tasarım Şirketi Gönye’ye İtalya’dan İki Ödül

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da iki ödül birden kazandı.

Firma Haberleri 0 Yorum

Başoğlu Kablo Özel Projelerin Tercihi

Zorlu Center, Palladium Tower, Brandium Ataşehir, Bakü Flame Tower gibi yapıların zayıf akım kablo tedarikçiliğini üstlenen Başoğlu Kablo nitelikli ürünleri ile yapılara değer katıyor.

Otomotiv yaşam merkezi Telekom işbirliği

Otonomi ve Telekom arasında teknolojik işbirliği imzalandı Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezlerinden birisi olmaya hazırlanan Otonomi’nin teknolojik altyapısı Türk Telekom tarafından kurulacak.