Dumankaya basın açıklaması

Basın yayın organlarında yer aldığı üzere, 18 Nisan 2016 Pazartesi günü Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmeleriyle başlayan sürecin devamında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz bugün itibariyle serbest bırakılmışlardır.

Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya ile ilgili mahkeme süreci halen devam etmektedir. Süreç, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin hukuki ve yasal kişilik hakları çerçevesinde avukatları tarafından yürütülmektedir. Süreci Kurum olarak bizler de yakından takip etmekteyiz.

Dumankaya İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirdiği ekonomik ve sosyal faaliyetlerinde, Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğüne karşı yüksek bir hassasiyet içerisinde tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiştir. İdari otoritenin meşru gördüğü kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı yardımlar ile ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer üretmeye devam edecektir.

Sayın Halit Dumankaya’nın ifade ettiği gibi; “Ülkesini çok seven bir aileyiz. Ülkemize zarar verecek hiçbir kuruma, kişiye, ne yardımda bulunuruz, ne de koruruz. Böyle düzgün bir aile yapımız vardır…”

Şirketimizin kurucusu, 1991–1999 yılları arasında iki dönem milletvekilliği yapmış, hayırsever kişiliği ile tanınan, Yönetim Kurulumuzun Murahhas Üyesi Sayın Halit Dumankaya’nın en kısa sürede aramıza döneceğine ve yeniden emeklilik günlerinde,  büyük bir heyecan ve azalmayan enerjisiyle tüm tecrübesini gelecek nesillerle paylaşacağına ve kişiliğiyle örnek olmaya devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Devletin gücüne, siyasi otoriteye ve adalete olan güvenimiz, inancımız eksiksiz olarak devam etmektedir. Yargı sürecinin en kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
Dumankaya

Previous Konut faizlerinin düşmesi satışları yüzde 20 artıracak
Sonraki Piyasanın canlanması için indirim devam etmeli

AHM Port City İskenderun’da Yükseliyor

Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner’in İskenderun Körfezine kazandıracakları 5 yıldızlı AHM Port City projesi yakında gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

Firma Haberleri

Vadişehir, yatırımcısının yüzünü şimdiden güldürdü

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir, yatırımcısının yüzünü şimdiden güldürdü.

Polat Holding Piyalepaşa’da Kentsel Dönüşümü Başlattı

İnşaat, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüme başlıyor.

Demir İnşaat’tan 15 Temmuz şehit ailelerine yüzde 25 indirim

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık geçmişe sahip Demir İnşaat, 15 Temmuz şehit ailelerine özel şimdiye kadar yapılmamış, eşsiz bir kampanyaya imza atıyor.

Ev Fiyatına Aidat

Rekor Trump Towers’da.İstanbul’daki en yüksek aidat 11 bin 520 lira ile Mecidiyeköy’deki Trump Towers’taki penthouse ait.

Naturalm Çiftlik Evleri

Karamürsel’deki bahçeli konutlar oturuma hazır Karamürsel’in Karaahmetli Köyü’nde yükselen Naturalm Çiftlik Evleri, ALM inşaat tarafından hayata geçirildi.