Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Torunlar GYO Asansör Firması İle Sözleşmeyi Feshetti

Torunlar GYO, 10 kişinin asansör kazasında hayatını kaybettiği Mecidiyeköy’deki Torun Center projesinin asansörlerini denetleyen Geda Majör isimli firmayla sözleşmelerini feshetti.

Cadde 24’ün Dükkanları Satışa Sunuluyor

Çevresindeki sosyal dokuyla bütünleşen 24 markalı konseptler geliştiren 24 Gayrimenkul,  “home – office” leri iki haftada satılan Halkalı’daki Cadde 24 projesinde şimdi de ana cadde dükkânlarını satışa sunuyor.

Viaport Venezia Peşinatı Erteliyor

VIA Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa’da inşa edilen Viaport Venezia projesinde peşin alanlara yüzde 8 indirim yapılıyor.

Hilton İstanbul Kozyatağı Açıldı

Hilton Worldwide bugün, Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Firma Haberleri 0 Yorum

Emlakçılıkta kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor

Emlak  İstasyonu Ceo’su Birol Polat ,sektörde kurumsallaşmanın öneminin altını çizdi.

Ergunlar Group, Çinli Kule Vinç Üreticisi Hongda İle Bayilik Anlaşması İmzaladı

İnşaat sektörüne kule vinç ve diğer vinç sistemleriyle dış cephe asansörleri tedarik eden Ergunlar Group, Çin’de faaliyet gösteren Hongda ile bayilik anlaşması imzaladı.