Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Firma Haberleri 0 Yorum

Dayalı Döşeli Evi İstanbul’a Yayıyor

Konut alıcısını dayalı döşeli ev konseptiyle tanıştıran Kılıçoğlu, Merter ve Pendik projelerinde de tüketiciye mobilya ve eşya derdi yaşatmayacak.

Firma Haberleri

Yepyeni bir varlık sınıfı : “Gayrimenkul Yatırım Fonları”

AK Portföy’ün düzenlediği “Bir Yıldız Doğuyor” başlıklı toplantıda, Türkiye sermaye piyasasının yeni yatırım enstrümanı “gayrimenkul yatırım fonları” her yönüyle ele alındı.

Suat Altın İnşaat kampanya düzenledi

Ülkemiz inşaat sektörünün öncü firmalarından Suat Altın İnşaat yeni bir kampanyaya imza atıyor.

ERSA Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi

ERSA geçtiğimiz dönemde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi

Firma Haberleri 0 Yorum

Egenitro patlayıcı madde ile kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor

İzmir merkezli Egenitro firması, patlayıcı madde uygulama sektöründe 35 yılı aşkın birikimini patlayıcı uygulamalarının her alanına taşıyor.

Firma Haberleri

Kalekim’in geliştirdiği yeni projelere uluslararası arenada büyük ilgi

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Almanya’da düzenlenen Drymix Mortar Conference (Kuru Harç Konferansı) ve European Coatings Conference’da (Avrupa Kaplama Konferansı) gerçekleştirdiği sunumlarıyla büyük ilgi gördü.