Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Firma Haberleri

Vialand’a Londra’da ‘Jüri Özel Ödülü’

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Firma Haberleri 0 Yorum

Torunlar GYO, karşılıksız burs programı sürüyor

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla

Rönesans İnşaat’tan Rus Kobilere Endüstriyel Park

Rusya’da birçok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding’e bağlı Rönesans İnşaat, bu kez yatırımcılar için endüstriyel park kuruyor.

Rolls Royce Türkiye’de Nükleer Yatırım Yapacak

Yerli nükleer endüstrinin oluşturulması için çalışmalar yapan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), dünyanın önde gelen firmalarından Rolls-Royce ile anlaştı.

Firma Haberleri 0 Yorum

Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğü açıldı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun’da açtı.

Avrupa Konutları TEM 2’ye Yoğun İlgi

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazalarına yoğun talep geliyor.