Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Mobilya Aksesuar Markası SAMET Amerika’da Büyük İlgi Topladı

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’de gövde gösterisi yaptı.

Firma Haberleri

Türk müteahhitler yurtdışında zorlanıyor

Türkiye Müteahhitler Birliği Raporu’na göre, Türk müteahhitler 2014 yılında yurtdışında 23.8 milyar ABD Doları değerinde 285 yeni proje üstlendi.

TMB Binası Ödül Aldı

En iyi yeşil bina odülu Türkiye’ye geldi. “Mimarlık ve inşaat sektörlerinde eşik yükseltti” değerlendirmesi yapılan bina, İngiltere’de “En iyi Uluslararası Proje” seçildi .

Nihat Özdemir:5 Ortak Başladık 5 Ortak Bitireceğiz

Temelleri atılan 3. havalimanına ortak olmak için yerli ve yabancı birçok grup sıraya girdi.

İş GYO’nun İkinci 100 Milyon TL’lik Tahvili İhraç Edildi

İş GYO, 200.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde ve halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle ikinci 2 yıl vadeli, 100 milyon TL’lik borçlanma aracını ihraç

2 bin 500 liraya ev formülü

Makro İnşaat, dar gelirliye ev üretmek için bir öneri getirdi.