Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Ekobord, Ankara Yapı Decoor Fuarı’nda

İnsan ve doğaya tamamıyla dost, montajı kolay, yüksek mukavemete sahip, estetik, farklı çeşitlerde fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, yapı sektörünün Anadolu’daki en büyük fuarı olan ve bu yıl 9’uncusu

Demir La Vida Projesinde 36 Ay 0 Faiz İmkanı

Akıllı evlerde 36 ay O faiz imkânı

Sinpaş Bomonti Time

Sinpaş Tower ofis projesinden sonra bölgedeki ikinci projesinini eylülde satışa çıkaracak.

Folkart’dan 250 Milyonluk Yatırım

Bugüne kadar hep İzmir’de projelere imza atan Folkart

Firma Haberleri

Sarphan Finans Park’ ta C Blok teslim edildi

İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi

River Plaza İstanbul Projesi

ÖZDİLEK Holding’in Levent Büyükdere  Caddesi’nde hizmete sunduğu River Plaza, 32 katlı, toplam 35 bin m2 kiralanabilir alanıyla müşterilerin karsısına çıkıyor.