Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey’de

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti.

Evgör, bahçeye çıktı!

Müşterilerine tasarım, fiyat, konfor ve estetik açıdan zengin seçenekler sunan EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.

Alfemo 5 yeni mağaza daha açtı

Türkiye’de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo, 2015 yılına hızlı bir giriş yaparak İstanbul, İzmir, Antalya, Trabzon ve Düzce’de 5 yeni mağaza daha açtı.

Firma Haberleri

Cem Has : Türkiye’de Markalı Konut kavramı çok yeni

Girişimci reklam ajansı MODD/works’ün Ajans Başkanı Cem Has, geçtiğimiz hafta konuk olarak katıldığı Habertürk’te yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural’ın yaptığı Emlak Ekspresi programında “Konutta Marka Olmak” ve “Emlak Sektöründe İletişim

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi TeknoVinç ile 128 metreye ulaştı

Çamlıca Tepesi’nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı.

Nurol GYO projeleri İstanbul’un 3 noktasında yükseliyor

Nurol GYO, Basın Ekspres Mecidiyeköy ve Seyrantepe projeleri ile İstanbul’un ulaşımı kolay 3 noktasında çalışmalarına devam ediyor.