Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir
İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide)  olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir
2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak,  genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Previous Karat Rezidans Ankara Yaşamkent'in değerine değer katıyor
Sonraki Değer artış kazancı beyanı uyarısı

Ankara inşaat sektörü yükselişte

Fortune’nin Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinin 2014 yılı sonuçlarına göre geçen yıl üretim şirketlerinin kârı yüzde 15 düşerken, inşaat şirketleri kârına kâr kattı.

Tarlabaşı 360’ta dolar 2,40’ta sabitlendi

Çalık Gayrimenkul, yatırımcıların yükselen döviz kurlarından etkilenmemesi için İstanbul’un en değerli gayrimenkul projelerinden biri olan Tarlabaşı 360’ta döviz kurlarını sabitleme kampanyası başlattı.

Evim Hazır markası satılıyor

Emlak ve Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan “Evim Hazır” yönetimi markayı satma kararı aldı.

Ankara ANKAmall AVM 35 milyon dolarlık yatırımla yenilendi

AVM’nin yatırımcısı GİMAT GYO A.Ş.’nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan ANKAmall’u gazetecilere tanıttı.

Greenist’e Yatırıma Gelen Oturmaya Karar Veriyor

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Projesi’nden yatırım amaçlı daire satın alan kişiler, oturmaya karar vererek Greenist’li oluyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Yeni Kitabı İle Cityscape’e Katıldı

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından Citsycape Global 2014’te yine Türkiye rüzgarı esti.